fredag 10 augusti 2012

Kottebarnets Hemkomst

Wohoo, den lilla scouten är åter hemkommen till civilisationen igen!
Ååh, dat feeling! Att sova i en riktig säng, på en ordentlig madrass, utan en massa kottar i ryggen och natur i hela sovsäcken. Missförstå mej inte nu, jag gillar verkligen att vara ute i skogen och tälta och klättra i träd och bygga flottar och allt roligt man kan tänkas hitta på på scoutläger, men vid en viss punkt börjar man bli liiite frustrerad över att kudden alldrig blir riktigt torr, eftersom det regnar in precis ovanför vareviga natt, och att inte kunna duscha ordentligt på en hel vecka är kanske inte heller alltid så trevligt..
Nee, det märks att man börjar bli för gammal för sånt här! Man uppskattar allt mer nya saker, som att man alldrig förr riktigt insett hur roligt det verkligen är att sitta! Man typ sätter sej ner i en sandhög och bara; Aaaah, Life is complete!!!
Men ja, kort sagt är det skönt att vara hemma igen! Ska berätta mer om själva lägret lite senare, just nu bara väntar jag på bilder därifrån så ni ska få nåt fint att titta på också.

Ja, så var det ju konstigheternas natt igår, med allt vad namnet innebar. Tyckte vi måste se sambatåget i år igen, men det räckte att kasta en blick på den långa paraden av dallrande lår endast iklädda paljetter och stora fjädrar och blev återigen påmind om hur jag förra året lovat mej själv att alldrig, alldrig titta på sambatåget igen! Känns som om jag borde skriva ett förlåtbrev till mina ögon.
En av dom riktigt glittriga som kom skuttande förbi tipsade oss dessutom om att det börjar en kurs i höst, och tyckte vi borde komma dit. Kanske dom börjar få slut på kandidater till sambatåget? Undrar varför.
Resten av kvällen satt vi mest i hoviska och pratade med alla trevliga människor där finns, och blev omfamnade av diverse närmast okända människor, som alla var sååå glada att se varenda en av dom lyckliga som råkade befinna sej i hovrättsparken just då. Ganska gulligt faktiskt.
Youth - Daughter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar