tisdag 21 augusti 2012

Rediga Tag och Rock'n Roll

Look who's back en vecka efter skolstarten!
Måste någ säga att det gått ovanligt smidigt i gymnasiet, än så länge.. men okej, första veckan går ju i princip åt att leka med tutorerna och lära sej var allting finns och vem som finns var och sådär... Och halva Torsdan gick åt på sandö där alla ettor skulle leka och lära känna sin klass och sina medmänniskor lite bättre. Nog för att man i princip alldrig är med sin klass, om man inte går på musik- eller bildkonstlinjen, får då har man ju; guess what, jo bildkonst eller musik tillsammans. Jaaa!
Anyway, på Fredan blev det fässt, för var det nämligen så att min gode granne Rebecca i Gerby hade gått och fyllt 16, och nu skulle fira denna ovanliga händelse med en fäst med maskeradtema. Manda blev såklart alldeles till sej och bestämde att jag skulle gå som rockarbrud såklart, och hämtade lädershortsen och jeansvästen. Tror dom andra fick en mindre hjärtattack när dom öppnade dörren, men fin var jag iallafall!
Sen på Lördag var det bolagsfest på Caprera, så alla goda Gerbygrannar kom ut i skärgården på mat och umgänge. Söndagen gick bara åt att fiska monsterfiskar med Sara, köra vagnen i racerfart med Noelle och stå på saakeli högsta grenen i högsta trädet och plocka körsbär, helt fridfullt, medans dom andra går in och tar sej en kaffekopp. Jag vet att dom alla älskar mej innerst inne <3


S0perkewl i lederhosen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar